Skip to main content
ders.bilecik.edu.tr
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Log in
ders.bilecik.edu.tr
Home
  1. Courses
  2. BEŞÜ
  3. Meslek Yüksekokulu (Güz)
  4. Aşçılık NÖ (Güz)

Aşçılık NÖ (Güz)

  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page
N.Ö. Dünya Mutfakları 25-26(1)
N.Ö. Gönüllülük Çalışmaları 25-26(1)
N.Ö. Sokak Lezzetleri 25-26(1)
N.Ö. Konaklama İşletmelerinde Otomasyon Sistemleri 25-26(1)
N.Ö. İş Sağlığı ve Güvenliği 25-26(1)
N.Ö. Gastronomide Proje Yönetimi 25-26(1)
N.Ö. Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş 25-26(1)
N.Ö. Türk Dili I 25-26(1)
N.Ö. Turizm Pazarlaması 25-26(1)
N.Ö. Yönlendirilmiş Çalışmalar 25-26(1)
N.Ö. Gıda Bilimi ve Teknolojisi 25-26(1)
N.Ö. Mutfak Uygulamaları I 25-26(1)
N.Ö. Sürdürülebilir Gastronomi 25-26(1)
N.Ö. Ekmek Yapım Teknikleri 25-26(1)
N.Ö. Beslenme İlkeleri 25-26(1)
N.Ö. Yeni Mutfak Akımları 25-26(1)
N.Ö. Yemek, Kültür ve Toplum 25-26(1)
N.Ö. Baharat ve Kahve Kültürü 25-26(1)
N.Ö. Genel Turizm 25-26(1)
N.Ö. Fermente İçecekler 25-26(1)
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle