Skip to main content
ders.bilecik.edu.tr
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Log in
ders.bilecik.edu.tr
Home
  1. Courses
  2. BEŞÜ
  3. Meslek Yüksekokulu (Güz)
  4. Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi NÖ (Güz)

Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi NÖ (Güz)

N.Ö. Gıda Mevzuatı 25-26(1)
N.Ö. Gıdalarda Temel İşlemler 25-26(1)
N.Ö. Gıdalarda Enstrümental Analizler 25-26(1)
N.Ö. Laboratuvar Organizasyonu ve Akreditasyon 25-26(1)
N.Ö. Matematik 25-26(1)
N.Ö. Gıda Endüstrisi Makine ve Ekipmanları 25-26(1)
N.Ö. İçecek Teknolojisi ve Analizleri 25-26(1)
N.Ö. Hijyen ve Sanitasyon 25-26(1)
N.Ö. Araştırma Teknikleri ve Seminer 25-26(1)
N.Ö. Laboratuvar Teknikleri 25-26(1)
N.Ö. Gönüllülük Çalışmaları 25-26(1)
N.Ö. Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı 25-26(1)
N.Ö. Gıda Ambalajlama İlkeleri 25-26(1)
N.Ö. Gıda Biyokimyası 25-26(1)
N.Ö. Yağ Teknolojisi ve Kalite Kontrolü 25-26(1)
N.Ö. Temel Mikrobiyoloji 25-26(1)
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle