Ana içeriğe git
ders.bilecik.edu.tr
  • Ana sayfa
  • Daha fazla
Türkçe ‎(tr)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Giriş yap
ders.bilecik.edu.tr
Ana sayfa
  1. Kurslar
  2. BEŞÜ
  3. Söğüt Meslek Yüksekokulu (Güz)
  4. Aşçılık NÖ (Güz)

Aşçılık NÖ (Güz)

N.Ö. Gastronomi Tarihi ve Terminolojisi 25-26(1)
N.Ö. Genel Turizm 25-26(1)
N.Ö. Gıda Hijyeni ve Sanitasyon 25-26(1)
N.Ö. Ekmek Yapım Teknikleri A 25-26(1)
N.Ö. Ekmek Yapım Teknikleri B 25-26(1)
N.Ö. Beslenme İlkeleri 25-26(1)
N.Ö. Osmanlı Mutfağı B 25-26(1)
N.Ö. Osmanlı Mutfağı A 25-26(1)
N.Ö. Yenilebilir Yabani Otlar 25-26(1)
N.Ö. Mutfak Uygulamaları I B 25-26(1)
N.Ö. Mutfak Uygulamaları I A 25-26(1)
N.Ö. Toplu Yemek Hizmetleri 25-26(1)
N.Ö. Ekip Liderliği 25-26(1)
N.Ö. Mutfak Hizmetleri Yönetimi 25-26(1)
N.Ö. Yemek Sosyolojisi 25-26(1)
N.Ö. Yöresel Mutfaklar A 25-26(1)
N.Ö. Yöresel Mutfaklar B 25-26(1)
N.Ö. Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş 25-26(1)
N.Ö. İş Sağlığı ve Güvenliği 25-26(1)
Giriş yapmadınız. (Giriş yap)
Veri saklama özeti
Mobil uygulamayı edinin
Moodle tarafından desteklenmektedir